Avatud



AVATUD

E T K N 9.00 - 18.00 P 12.00 - 16.00

Iga kuu viimasel neljapäeval suletud.
Samadel kellaaegadel on avatud Avalik Internetipunkt (AIP)

9.9.10

Hea tuju raamat

Viimaste raamatute seas jõudis raamatukogusse ka soomlase Anssi Orrenmaa koostatud nõuanderaamat
"Nipid ja trikid asjalikud ja rohelised." vaata Seda raamatut sirvides sain ma tõeliselt hea tuju. Kas sina teadsid mitmel erineval moel on võimalik kasutada vanu katkiseid sukkpükse?  Kui ei, siis võta teadmiseks, et 62. viisil.
Näiteks: Kartulikrõpse süües ei lähe käed rasvaseks, kui pista käsi sukkpükste ühte säärde ja kasutada seda kindana või siis  jooksujalatseid võib kaitsta sügisel pori eest, kui tõmbate nende peale vanad sukkpüksid. Iseenesest väga praktilised nõuanded ju. Loomulikut on ka tõsiseltvõetavaid nippe kilekoti, pesupulga, plastpudeli, piimapaki, ajalehe jne. kasutamise kohta. Sügisestele vihmadele mõeldes üks kasulik nipp: vihmaga aiatööd tehes ei valgu vesi silma ja krae vahele, kui panna korraga pähe kaks nokkmütsi. Ühel mütsinokk taha-, teisel ettepoole.
Kuigi see raamat ei ole välja antud just huumoriraamatuna, ütleb ka raamatu autor, et kõiki nippe ei maksa surmtõsiselt võtta. Selle kinnituseks toob ta järgmise näite: Oma tuttavate numbrid leiate suurest kollasest telefoniraamatust hõlpsati üles, kui tõmbate kõik tundmatud numbrid maha.
Kas ma nüüd selle  head tuju tekitava raamatu eest olen nõus 202 krooni maksma, on muidugi iseküsimus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar