Avatud



AVATUD

E T K N 9.00 - 18.00 P 12.00 - 16.00

Iga kuu viimasel neljapäeval suletud.
Samadel kellaaegadel on avatud Avalik Internetipunkt (AIP)

22.10.15

Raamatukogupäevad on alanud

Niisiis olin ka mina üks neist Eestimaa raamatukoguhoidjatest, kes 20. oktoobril Kohtla-Järve vast renoveeritud Kultuurikeskuses raamatukogupäevade avamisel osales.
vasakult Liivia (Urge Raamatukogu), Marika (Pärnu Keskraamatukogu) ja mina stalinistliku arhitektuuri pärli ees

Tähtsa päeva puhul tervitas raamatukogurahvast ka kultuuriminister Indrek Saar
                                 
Päeva lõpetas traditsiooniline mälumäng, milles oli ka minul võimalus Pärnumaa võistkonna koosseisus osaleda. Ütleme nii, et kui hommikul sisenesime saali rumalamate seas, siis õhtuks olime ülejäänud mälumänguritest olulisemalt targemaks saanud, sest enamusele uusi tarkusi suurt ei lisandunud. Pärnu kandi au päästis Pärnu Keskraamatukogu võistkond, kes väljus võistlusest väärika teise kohaga. 

21. oktoobri hommikul tõid päikese raamatukokku lasteaia Päikeskiirte rühma väikesed päikeskiired. Nemad tulid raamatukokku läheneva isadepäeva jaoks otsima luuletusi isast. Muidugi leidis igaüks endale ka mõne põneva raamatu vaatamiseks.
                                      

Pärastlõunal kogunesid raamatukokku kirjandushuvilised, et rääkida kirjanik August Mälgust, kelle sünnist möödus oktoobri algul 115 aastat. Elvi tegi kokkuvõtte Mälgu elust
                                          

ja Anu rääkis Mälgu loomingu paremikuks peetud rannaromaanidest  "Õitsev meri",  "Taeva palge all" ja "Hea sadam".  Oli hea värskendada  teadmisi mingil ajal siinkandis väga loetava autori elust ja loomingust, kes praeguseks on uute tegijate varju jäänud. 


Aitäh Anule ja Elvile nähtud vaeva eest!
Nii said ka Võiste kandis raamatukogupäevad avatud!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar