Avatud



AVATUD

E T K N 9.00 - 18.00 P 12.00 - 16.00

Iga kuu viimasel neljapäeval suletud.
Samadel kellaaegadel on avatud Avalik Internetipunkt (AIP)

19.10.15

RAAMATUKOGUPÄEVAD 2015

Sel aastal juba 25. korda toimuvad üleriigilised raamatukogupäevad. Nende kümne päeva jooksul (traditsiooniliselt 20.-30. oktoober) püüavad raamatukogud üldsusele teadvustada, et kaasaegne raamatukogu ei ole ainult raamatute kogumise ja laenutamise paik, vaid pakub kohalikule kogukonnale erinevaid kooskäimise võimalusi.

Raamatukogupäevad kuulutatakse avatuks 20. oktoobril Kohtla-Järvel, kus ka minul on Pärnumaa mälumänguvõistkonna liikmena võimalik osaleda. Samal päeval tähistatakse rahvusvahelist ettelugemispäeva – mõnusaid lugusid ja head kuulamist kõigile!

 23. oktoobril tähistatakse Eesti raamatu päeva ja seepärast on sobilik Võiste Raamatukogus raamatukogupäevad avada kirjanik August Mälgu elu ja loomingu tutvustamisega. Nimelt möödub 4. oktoobril 115 aastat tunnustatud kirjaniku sünnist. Oma romaanis „Kivine pesa“ kujutas Mälk esimesena eesti kirjanduses rannakülade olustikku ja inimesi, mis väga hästi haakub ka meie kandi inimeste hingelaadiga.

21. oktoobril kell 15.00 on kõik kirjandushuvilised oodatud Võiste Raamatukokku, et saada ülevaade kirjanik August Mälgu eluteest ja loomingust. Teile esinevad raamatukogu lugejad Anu ja Elvi. 

 27. oktoobri motoks on raamatukogudes „tuntud inimene raamatukogus.“ Muusika-aasta puhul on eriti sobiv kutsuda külla muusikainimesi. Võiste Raamatukogus kohtub sel päeval kodukoha rahvaga mitmekülgne muusik, dirigent ja muusikaõpetaja, lisaks Tahkuranna valla vapimärgi kavaler Ilmar Tõnisson. Tema panust Eesti muusikasse on raske üle hinnata.

27. oktoobril kell 15.00 on oodatud kõik muusikahuvilised Võiste Raamatukokku kohtuma Ilmar Tõnissoniga. 

                                                   KOHTUME RAAMATUKOGUS!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar