Avatud



AVATUD

E T K N 9.00 - 18.00 P 12.00 - 16.00

Iga kuu viimasel neljapäeval suletud.
Samadel kellaaegadel on avatud Avalik Internetipunkt (AIP)

16.12.10

Magus punkt lugemisaastale

Ehkki on jäänud veel  loetud nädalad lugemisaasta lõpuni, lõpetasime meie Võiste kandis lugemisaasta ametlikult ära. Tulemas on ju jõuluaeg ja aastalõpu virrvarr. Mööduva aasta jooksul oleme erinevate seltskondadega päris mitmetel kokkusaamistel rääkinud lugemisest ja raamatust. Aasta lõpus oligi viimane aeg kõigil kokku saada. Kui selle aasta täiskasvanud õppija nädala juhtlause oli  "Õppimine seob põlvkondi,"  siis meie  oma  kokkusaamisel kohandasime selle juhtlause endale sobivaks, s.o  "LUGEMINE SEOB PÕLVKONDI" 

Kohal olid kolme põlvkonna esindajad (minuga kokku 41 inimest)
Ega ei sobi ju lugemisaastat lõpetada ilma lugemata. Kõigepealt luges  tädi Anne (kellel on ka endal pikaaegsed söögitädi kogemused) meile ette jutu "Villu ja söögitädi" Andrus Kivirähu raamatust "Kaka ja kevad"

Seejärel luges Eliise meile Eesti jõulumuinasjuttude raamatust Henno Käo muinasjutu "Kõige laisem päkapikk."  Grith ja Kelli lugesid kumbki ühe ilusa jõululuuletuse.








Väga pikka juttu me seekord ei hakanudki tegema, sest ootas ju suur tort ära söömist ja limps ära joomist


Selline nägi välja meie lugemisaasta magus punkt.


Ka meie kärajatel oli eile pidulik tähtpäev - nimelt oli  eile juba kümnes kord kokku saada!!!




 Kuigi  me küll  siinmail lugemisaasta  lõppenuks kuulutasime, arvasime me siiski üheskoos, et lugeda armastame me ka edaspidi ja ka kärajad jätkuvad järgmisel aastal!
Eraldi tahaks tänada Sadama poe juhatajat Merlet, kes väga lahkelt organiseeris tordi lausa "koju kätte"!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar