Avatud



AVATUD

E T K N 9.00 - 18.00 P 12.00 - 16.00

Iga kuu viimasel neljapäeval suletud.
Samadel kellaaegadel on avatud Avalik Internetipunkt (AIP)

18.2.10

Lugemisaasta on Võiste kandis ametlikult avatud

Eile kogunesid raamatukokku inimesed, kes raamatut ja lugemist oma elus oluliseks peavad. Tuldi kohale selleks, et kuulutada meie kandis lugemisaasta ametlikult avatuks. Ühises kohvilauas räägiti lapsepõlve lemmikraamatutest. Kuna enamuses kohaletulnuid on sündinud kas sõjaeelsel või -järgsel ajal, siis selgus, et ega nende lapsepõlves lasteraamatuid eriti kodudes ei olnudki. Elavamalt olid mällu sööbinud Kirjastus Looduse poolt välja antud lasteraamatud, nende seas  "Juss oli väike peremees" ja "Albikära Ants." Populaarsed olid tolle aja laste ja noorte seas ka ajalehtede sabades ilmunud nn. "sopakad."
Kokkutulnud jutuhoos


Ürituse lõpuks toimus juba töö sektsioonides
       
Möödunud aasta novembris kodulooüritusel kokku saanud kohalikud koduloolased arvasid, et sellised kokkusaamised võiksid toimuda kord kvartalis (eile olid ka kõik tublilt kohal.)  Eilsel üritusel arvati aga üksmeelselt, et arutatavaid teemasid on niivõrd palju, et ka sellest jääb väheks. Sellest tulenevalt võeti vastu järgmine otsus:
Iga kuu kolmandal kolmapäeval kell 15.00 (Pea meeles:kokoko!) toimuvad Võiste raamatukogus kohalikud kärajad (juturing), kuhu on oodatud kõik need, kes tahavad mingil teemal sõna sekka öelda!
Lahkujate naerusuistelt nägudelt võib kõigi eelduste kohaselt ürituse kordaläinuks lugeda!

         

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar